Klik op bovenstaande afbeelding om de Geschenk naar Wens brochure te bekijken.

Geschenk naar Wens

voor elk moment & ieder wat wils

De één houdt van tuinieren, de ander van lezen en weer een ander vindt het fijn om zijn kinderen blij te maken met speelgoed. Wat kunt u doen om iedereen een geschenk te geven waar ze blij mee zijn? Geschenk naar Wens is het antwoord! Met dit speciale geschenk-concept kunt u uw medewerkers of relaties zelf laten kiezen uit een breed aanbod aan geschenken.

Geschenk naar Wens kunt u het hele jaar door cadeau geven. Denk aan vervanging voor de kerstmarkt die u normaliter organiseerde, als vervanger voor het traditionele kerstpakket of als cheque voor zakenrelaties. Of richt het in als cadeau-omgeving voor speciale gebeurtenissen, zoals geboorte en huwelijk, waarvoor u uw medewerkers een attentie wil geven.

Iedereen blij!
Op Geschenk naar Wens staat een breed assortiment geschenken van merken zoals Gardena, Rituals, Ravensburger, Walra en Playmobil. Ook hebben we een ruime collectie zilveren en gouden sieraden en een uitgebreid assortiment parfums voor heren en dames. Wij zijn voorraadhoudend waardoor we u snel kunnen beleveren. Het assortiment is zeer uiteenlopend, van parfum tot grasmaaiers en van loopfietsjes tot boormachines. Ook bieden we hier pakketten en een selectie aan dranken aan.

U kunt het standaard assortiment hanteren, maar u kunt zelf ook een selectie maken uit ons aanbod wat u de ontvanger wil aanbieden.

Hoe werkt het


Stap 1: Zeer ruime collectie

Binnen het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. De collectie is door u naar wens samen te stellen. Ook is het mogelijk traditionele kerstpakketten aan het assortiment toe te voegen. Wilt u geen selectie maken? Dat kan ook. Alle beschikbare producten worden dan getoond tot het door u gekozen bedrag. De ontvanger kiest één of meerdere cadeaus totdat het puntensaldo bereikt is.

Stap 2: Ontvang de cheque

Uw medewerker of relatie ontvangt een mooie cheque, met een unieke code. Met deze code kan worden ingelogd op geschenknaarwens.nl. 
De cheque kan ook gepersonaliseerd worden met uw logo, een mooie afbeelding of een leuke tekst.

Stap 3: Gepersonaliseerde website

Met de unieke code op de cheque kan er worden ingelogd op uw gepersonaliseerde website. Hier kan een mooi dankwoord of welkomsttekst worden weergegeven. 
Wij passen de website volledig aan uw huisstijlkleuren aan en natuurlijk voegen wij uw logo toe. Zo heeft het helemaal de look & feel van uw organisatie.

Stap 4: Moment van ontvangst

Er zijn twee mogelijkheden om de pakketten te ontvangen. De pakketten worden bij de ontvanger van de cheque aan huis geleverd, hiervoor worden verzendkosten gerekend. 
Of
De pakketten worden afgeleverd bij uw bedrijf. Vanaf een orderbedrag van € 500,- leveren wij de pakketten kosteloos bij levering op één adres in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.