Even voorstellen

Wij zijn een jong en enthousiast team dat onder leiding van Ton ter Brugge, ter Brugge kerstpakketten tot een succes willen maken. Dankzij de mix van jong en oud komen er mooie discussies en fantastische ideeën op tafel.

Het doel van ter Brugge kerstpakketten is het creëren van hoogwaardige kerstpakketten die waar mogelijk de identiteit van het bedrijf uitstralen. De voorgestelde pakketten zijn altijd divers en elk pakket heeft zijn eigen verhaal en uitstraling. Ons concept is om het voor de hand liggende en het ongewone te vermijden. Bij ons kunt u ook zelf pakketten samenstellen. Daarvoor ontvangen wij u graag in onze showroom, waar u de keuze heeft uit een uitgebreid assortiment food en non-food artikelen. 

Bijzonder is de samenwerking met Verscentrum ter Brugge. Hierdoor kunnen wij unieke kerstpakketten aanbieden met kwalitatieve vers producten zoals vlees en salades.

Onze manier van werken:
Onze bedrijfscultuur is informeel, flexibel, en kwaliteitsbewust. Wij zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers waarvoor wij de kerstpakketten mogen samenstellen.

Graag tot ziens!

Ton ter Brugge,
Brian Oude Roelink,
Wendy Kroeze-ter Brugge,
Katinka van der Molen.